Gastvrij, gezellig en kindvriendelijk

Restaurant de Nije staat voor kwaliteit en gastvrijheid

Restaurant de Nije

Sinds maart 2014 hebben Wilko Korthuis en Henk Hof de handen ineen geslagen.  Vol enthousiasme zijn de gedreven ondernemers begonnen aan een nieuw avontuur.  Continue voeren ze kleine veranderingen door om verrassend te blijven voor hun trouwe bezoekers. ‘De menukaart wordt regelmatig aangepast, en we werken met veel eigen producten. ‘ Enkele vaste elementen zijn het open grill buffet, de Boer’n Brunch op zondag en de Mystry Monday op maandag, waarbij klanten via een rad van fortuin hun eigen korting op het buffet kunnen bepalen.

Restaurant de Nije is het gezellige familierestaurant in de regio. Met een ruime keuze uit verschillende buffetten zijn er genoeg combinatiemogelijkheden voor een heerlijke maaltijd. Het open grill buffet is geopend van donderdag tot en met maandag.

Buffetrestaurant

Van donderdag tot en met maandag serveert het buffetrestaurant een zeer uitgebreid open grill buffet met meer dan 80 verschillende gerechten (reserveren is gewenst om teleurstelling te voorkomen). In de gastvrije omgeving van Restaurant de Nije worden altijd versie producten geserveerd uit eigen open keuken. De gerechten worden bepaald aan de hand van de seizoenen en wisselen daarom minimaal vier keer per jaar. De heerlijke huisgemaakte salades complimenteren de ruime keuze van het buffet. Vanuit de open keuken serveert het buffetrestaurant verschillende gerechten die á la minute klaar worden gemaakt. Voor speciale dieetwensen draait de kok zijn hand niet om, maar meldt de wensen wel vooraf. Kinderen tot drie jaar eten gratis mee.

Kinderen

Met een grote indoor speeltuin kunnen kinderen voor en na het dineren naar hartenlust spelen en kan er rustig worden nagetafeld. In de overzichtelijke ‘Hooischuur’ kunnen kinderen tussen de verschillende rollers en klimtoestellen hun energie kwijt en tegelijkertijd aanvullen bij het speciale kinderbuffet met onder andere pannenkoekjes, patat en knakworsten.

Brunchen op zondag

Iedere zondag gaan de deuren bij Restaurant de Nije open voor een heerlijke Boer’n familiebrunch. Vanaf 11 uur kan er worden aangeschoven voor de brunch. Een middenweg tussen een uitgebreid ontbijt en een overheerlijke lunch. Kies uit een uitgebreid assortiment aan broodsoorten, beleg,soepen, warme gerechten, salades en een royaal dessert.

Naast het uitgebreide buffet biedt Restaurant de Nije ook mogelijkheden voor feestjes, recepties,brunches en barbecues.

Neem contact op via 0522-491215 voor de mogelijkheden, voor iedere sfeer heeft Restaurant de Nije een geschikte mogelijkheid. Restaurant de Nije zit aan de Dorpsstraat 157 in Nijveen.

De Nije collage kind
De Jager collage