I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Prijs per volwassene €27,95

kindermenu €11,50

Warme voorgerechten

Soep v/d dag*

Champignons, bierbeslag, knoflook, kastanjechampignons

Eendenflensje, rijstenflensje, eendenborst, rettich, sinaasappel, komkommer

Gegrilde salade, paprika, venkel, rode ui, zoete aardappel, feta

Knoflookgamba’s, black tiger, zeezout, knoflook

Wild pastei, hert en wild zijn, ragout, jeneverbes, bladerdeeg

Hoofdgerechten vlees

Spare ribs, zoet of pikant, ketjap, huisgemaakt

Kip spies, rode pepersaus of saté, atjar, kroepoek

Bavette, knoflookjus, rare, medium of well done

Schnitzel, bovenbil, ui, champignon, gepaneerd

Pulled wild zwijn, mini broodje, gerookt, bbq, zoetzure salade

Buikspek, hutspot anders, uitjes gekarameliseerd, appelstroop

Kogelbiefstuk, kruidenboter, gebakken uitjes

Varkenshaas rouleaux, paddenstoel, whiskey, jus

Nagerechten

Chocolade moelleux, rood fruit, donkere chocolade, cake

Stoofpeer, hangop, pistache cake, gestoofde peer

Kolderijs, smaak van het seizoen, boerderij van de kolderveense bovenboer

Toffifee, karamel, chocolade, hazelnootmousse

American pancake, vanille, gekarameliseerde pecannoten

Suikerbrood, pudding, kaneelijs, bramen compote

Koffie met lekker “nije”, in plaats van de desserts een plateau met koffie, likeur en wat lekkers

 

 

Koude voorgerechten

Caprese, tomaat, mozzarella, basilicum, olijfolie

Carpaccio, runder lende, parmezaanse kaas, truffel, tomaatjes

Nije sushi, rijst, verse rauwe zalm, sojaboon, wasabi, krokantje van nori

Tomatentartaar, gepofte tomaat, gegrilde tomaat, knoflookchip, basilicum

Vitello tonato, Kalfsmuis, tonijnmayonaise, rucola, kappertje, amsterdamse ui

Zalm terrine, ambachtelijke zalm gerookt, dille, gerookte makreel

Hoofdgerechten vis:

Sliptong, limoen, hollandaise, peultjes

Pangasius, krokant gebakken, citroen, remoulade

Rode mul, paksoi, kool, rode mul, citroen

Vangst v/d dag, verse vis, dagelijks wisselend

Vegetarische gerechten

Gnocchi, aubergine, tomaat, kaas, courgette, ui, basilicum

Portobello trifle, portobello, room, kaas, groene kruiden

Pompoen lasagne, pompoen, bechamel, paprika, tomaat, oude kaas

Voorgerechten

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.