I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Prijs per volwassene €27,95
kindermenu €11,50
Warme voorgerechten
Soep v/d dag*
Champignons, bierbeslag, knoflook, kastanjechampignons
Eendenflensje, rijstenflensje, eendenborst, rettich, sinaasappel, komkommer
Gegrilde salade, paprika, venkel, rode ui, zoete aardappel, feta
Knoflookgamba’s, black tiger, zeezout, knoflook
Wild pastei, hert en wild zijn, ragout, jeneverbes, bladerdeeg
Hoofdgerechten vlees
Spare ribs, zoet of pikant, ketjap, huisgemaakt
Kip spies, rode pepersaus of saté, atjar, kroepoek
Bavette, knoflookjus, rare, medium of well done
Schnitzel, bovenbil, ui, champignon, gepaneerd
Pulled wild zwijn, mini broodje, gerookt, bbq, zoetzure salade
Buikspek, hutspot anders, uitjes gekarameliseerd, appelstroop
Kogelbiefstuk, kruidenboter, gebakken uitjes
Varkenshaas rouleaux, paddenstoel, whiskey, jus
Nagerechten
Chocolade moelleux, rood fruit, donkere chocolade, cake
Stoofpeer, hangop, pistache cake, gestoofde peer
Kolderijs, smaak van het seizoen, boerderij van de kolderveense bovenboer
Toffifee, karamel, chocolade, hazelnootmousse
American pancake, vanille, gekarameliseerde pecannoten
Suikerbrood, pudding, kaneelijs, bramen compote
Koffie met lekker “nije”, in plaats van de desserts een plateau met koffie, likeur en wat lekkers
Koude voorgerechten
Caprese, tomaat, mozzarella, basilicum, olijfolie
Carpaccio, runder lende, parmezaanse kaas, truffel, tomaatjes
Nije sushi, rijst, verse rauwe zalm, sojaboon, wasabi, krokantje van nori
Tomatentartaar, gepofte tomaat, gegrilde tomaat, knoflookchip, basilicum
Vitello tonato, Kalfsmuis, tonijnmayonaise, rucola, kappertje, amsterdamse ui
Zalm terrine, ambachtelijke zalm gerookt, dille, gerookte makreel
Hoofdgerechten vis:
Sliptong, limoen, hollandaise, peultjes
Pangasius, krokant gebakken, citroen, remoulade
Rode mul, paksoi, kool, rode mul, citroen
Vangst v/d dag, verse vis, dagelijks wisselend
Vegetarische gerechten
Gnocchi, aubergine, tomaat, kaas, courgette, ui, basilicum
Portobello trifle, portobello, room, kaas, groene kruiden
Pompoen lasagne, pompoen, bechamel, paprika, tomaat, oude kaas
Voorgerechten
I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.