Gezelligheid, lekker eten en sfeervol.

De kerst is de tijd voor familie, vrienden, lekker eten en gezelligheid. De Nije is de locatie om de kerst te vieren in een ongedwongen sfeer. Een heerlijk verzorgd diner voor jong en oud, van ambachtelijk gerookte zalm tot aan op het vel gebakken eend met sinaasappelsaus. Er is volop keus met meer dan 100 verschillende gerechten. Ook kunt u de heerlijkste vis, vlees of vegetarische gerechten rechtstreeks bij onze ervaren koks bestellen. Bij binnenkomst krijgt u een lekker aperitief om in de stemming te komen.

 Ook aan de kinderen word uiteraard gedacht, bij de kinder smulhoek kunnen ze hun eigen feestelijk diner samenstellen. Plezier staat voorop, ze kunnen zich heerlijk uitleven in de binnenspeeltuin, daarnaast is er een animatie team dat een oogje in het zeil houdt en leuke spellen met ze doen, kleurplaten en staan er disney films op.

Hieronder vind u het kerstmenu.

Wij zijn beide kerstdagen geopend vanaf 12:00. Het arrangement duurt 2,5 uur en is inclusief koffie, thee, sappen, frisdranken en slush puppy. Alcoholische dranken zijn vanaf €1,25 verkrijgbaar en kunt u gewoon bestellen bij het bedienend personeel.

 

Reserveringen kunt u vanaf nu voor de kerst alleen maar telefonisch doorgeven.

 

 

( Gerechten kunnen afwijken van het weergegeven menu)

(i.v.m de voorbereidingen zijn wij maandag 24 december gesloten)

 

Volwassenen       €32,95

kinderen t/m 3 jaar zijn gratis

Kinderen van 4 tot 9 jaar     €9,95

Kinderen van 9 tot 13 jaar   €14,95

Kerst voorgerechten en salades

Vlees en vis van de grill

Warme kerst gerechten

Kerst dessert